Voor Accountants

Als accountant of bedrijfsadviseur bent u een belangrijke vertrouwenspersoon voor ondernemers. We zien in de praktijk dan ook vaak dat accountants de eerste vragen over bedrijfsovername krijgen van de ondernemers. We begrijpen dat dit soms voor lastige situaties zorgt; als accountant wilt u het vertrouwen van de ondernemer niet schaden en het juist advies geven aan de ondernemer. Maar bedrijfsovernames zijn een apart vakgebied waar niet iedere accountant zich in thuis voelt. Daarom treden wij regelmatig op als klankbord en adviseur voor accountants.

Ervaren advies met focus op de onderneming

Tijdens de begeleiding van bedrijfsovernames werken wij altijd nauw samen met accountants, bedrijfsadviseurs en fiscalisten. We zijn dan ook gewend om op verschillende niveaus en vanuit verschillende invalshoeken advies te geven. Wij geloven dat als iedere specialist vanuit zijn of haar rol een bijdrage levert aan het proces, de bedrijfsovername tot het best haalbare resultaat komt. In de praktijk levert dit een hybride samenwerking op tussen accountants, bedrijfsadviseur, fiscalisten, juristen en ons. Allemaal met dezelfde focus; het optimale resultaat uit de bedrijfsovername.

Meer weten?

Wilt u als accountant meer weten over onze ondersteuning bij overnames? Wij nemen graag de tijd om uitgebreid kennis te maken, uiteraard volledig vrijblijvend. Neem contact met ons op via: 085-1305971 of via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een uitgebreide kennismaking in te plannen.

Onze Belofte

95% Slagingskans

Volledige Transparantie

Gelijkgestelde Belangen

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende kennismaking in te plannen