Bedrijfsopvolging Regelen

Bedrijfsopvolging is een zekerheid in het leven van iedere ondernemer; vroeg of laat zal de bedrijfsopvolging geborgd moeten worden. Het regelen van de bedrijfsopvolging is een complex proces en tegelijkertijd ontzettend belangrijk om goed af te handelen. Het voortbestaan van de onderneming hangt hier namelijk vanaf. Dagelijks helpen wij ondernemers bij het regelen van de bedrijfsopvolging.

Bedrijfsopvolging is essentieel bij het borgen van de continuïteit

Uit onderzoek van de Europese Commissie blijkt dat minstens 10% van alle faillissementen in Europa veroorzaakt worden door een slechte of totaal afwezige planning van de bedrijfsopvolging. Waar veel ondernemers bewust bezig zijn met het borgen van de continuïteit van de onderneming, zien ze regelmatig de opvolging over het hoofd. Maar, zonder opvolging is er ook geen sprake van continuïteit.

Regel de Bedrijfsopvolging op tijd

Helaas zien wij nog regelmatig dat er pas over bedrijfsopvolging nagedacht wordt als het urgent geregeld moet worden. Bijvoorbeeld tijdens het ziekbed van de DGA. En dat terwijl onderzoek aanwijst dat het hele proces van bedrijfsopvolging ongeveer zeven jaar duurt om te doorlopen. Zoals hierboven gesteld, is dit proces cruciaal voor de continuïteit van de onderneming. U wilt als ondernemer dus niet dat dit onder hoge tijdsdruk wordt uitgevoerd, maar de aandacht en precisie krijgt dit het nodig heeft. Daarom adviseren wij ondernemers om de opvolging ruim op te tijd te plannen en te regelen.

Stappenplan voor het regelen van de opvolging

Het zal ondertussen duidelijk zijn dat het proces rondom de opvolging en bedrijfsoverdracht redelijk complex is. Daarom hebben wij speciaal voor ondernemers een stappenplan ontwikkeld om inzichtelijk te maken hoe dit proces er precies uitziet. Het stappenplan is hier in het geheel te bekijken.

Heeft u uw bedrijfsopvolging al geregeld?

Er is een redelijke kans aanwezig dat u deze vraag met ‘nee’ moet beantwoorden. Als dat zo is, helpen we u graag op weg. Tijdens een kennismakingsgesprek geven we graag uitgebreid inzicht in het stappenplan en bespreken we de mogelijkheden voor uw onderneming. Uiteraard is deze kennismaking volledig vrijblijvend. Wilt u een kennismaking inplannen? Neem dan contact met ons op via 020 – 520 65 56 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Onze Belofte

95% Slagingskans

Volledige Transparantie

Gelijkgestelde Belangen

Maak een afspraak

Vul hieronder de benodigde gegevens, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. *Vereist
Naam(Vereist)