Voor Ondernemers

Uw bedrijf verkopen in 5 stappen

Download de gratis whitepaper

Inclusief 10 tips van de praktijkexperts

Bedrijfsoverdracht is een complex en vaak langdurig proces. Daarom is het voor ondernemers prettig om tijdens dit proces begeleiding te krijgen van een expert op het gebied van fusies & overnames. Iemand die al vergelijkbare transacties heeft gedaan, de taal van fusies & overnames spreekt en die een groot en gericht netwerk heeft; zowel op het gebied van kopers als op het gebied van betrouwbare accountants en juristen. Kortom, een adviseur die écht waarde toevoegt tijdens het proces en zorgt dat de optimale verkoopprijs en verkoopvoorwaarden gerealiseerd worden.

Van koffie bij kennismaking tot champagne bij de notaris

Wij begeleiden het proces van de overname van het allereerste begin, tot afronding bij de notaris. Hiervoor hanteren we een handig stappenplan waarin chronologisch alle stappen naar een succesvolle bedrijfsoverdracht afgerond worden. Dit stappenplan heeft in de afgelopen jaren al de waarde bewezen voor talloze bedrijfsovernames.

Vertrouwen als basis

Voor ons is het dagelijkse kost, maar voor ondernemers is een bedrijfsovername een belangrijke en impactvolle gebeurtenis. Daarom is het ontzettend belangrijk dat dit proces in één keer goed gaat. En juist daarom is wederzijds vertrouwen de belangrijkste voorwaarde in de samenwerking. Alleen op basis van deze vertrouwensband kunnen wij het juiste advies geven, het proces optimaal begeleiden en het hoogst haalbare resultaat behalen. Wij investeren daarom graag tijd om kennis te maken en te ontdekken of het wederzijdse vertrouwen aanwezig is.

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Wij nemen graag de tijd om tijdens een kennismaking te onderzoeken of het wederzijdse vertrouwen aanwezig is. Een kennismaking inplannen kan eenvoudig door te bellen naar: 020 – 520 65 56 of door het contactformulier in te vullen.

Onze Belofte

95% Slagingskans

Volledige Transparantie

Gelijkgestelde Belangen