Het Team

Anthony Degenaar

Na afronding van de studie Bedrijfskunde aan de VU heeft Anthony de eerste jaren van zijn carrière gewerkt bij EY en KPMG. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de wereld van corporate finance is Anthony in eind 2009 zelf gaan ondernemen. In eerste instantie heeft hij samen met een oud Philips directielid een nieuw product ontwikkeld en op de markt gebracht. Hierna heeft hij als DGA een wereldwijd partnernetwerk opgezet voor een bedrijf dat kleurgaranties levert. Vanaf 2015 heeft hij bij Marktlink verschillende overnames, aankooptrajecten en fusies heeft begeleid. Eind 2016 heeft Anthony als initiatiefnemer het Verenigd Ondernemers Fonds opgericht. Binnen MKB Bedrijfsovername is Anthony actief als overnameadviseur. Hij begeleidt ondernemers vanaf de eerste kennismaking tot en met de afronding bij de notaris.

Jeroen van Schreven

Na zijn studie Chemische Technoloog is Jeroen begonnen als procestechnoloog bij DSM. Hier ondervond hij aan den lijve dat een technische oplossing geen effect heeft als mensen & teams niet effectief samenwerken. Aan het eind van de jaren ’90 heeft Jeroen actief bijgedragen aan de implementatie van het Operational Excellence programma binnen DSM. In 2002 is hij samen met Wilbert, UPD gestart. UPD is ontstaan uit de ambitie en de overtuiging van Jeroen en Wilbert dat er nóg zo veel te verbeteren is voor mensen, teams en de samenleving. Na ruim 16 jaar is UPD uitgegroeid tot een toonaangevend partner voor organisaties op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Binnen MKB Bedrijfsovername houdt Jeroen zich bezig met het verkoopklaar maken van ondernemingen waarbij de continuïteit van de onderneming de primaire focus is.

Wilbert Hoevenaars

Al tijdens zijn studie Civiel Recht zag Wilbert hoeveel onbenut potentieel er binnen bedrijven zit en dat het benutten van dit potentieel leidt tot verbeterde bedrijfsprestaties. Na zijn studie heeft hij zich daarom direct gestort op het ‘verbeter vak’. Als consultant bij een bureau dat operationele resultaten verbetert ontmoette hij Jeroen. De gedeelde visie en drive van de beide heren hadden de oprichting van UPD als gevolg. Wilbert heeft een sterke drive om Nederlandse MKB bedrijven wendbaar en toekomstbestendig te maken. Deze drive is ook de basis voor zijn activiteiten bij MKB Bedrijfsovername, waar hij zich – net als Jeroen – richt op de continuïteit van ondernemingen bij overname.

Onze Belofte

95% Slagingskans

Volledige Transparantie

Gelijkgestelde Belangen